Jovetić je predvidio svoj transfer u Monaco

Osjetio da će u Francusku

Jovetić je predvidio svoj transfer u Monaco

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić izjavio je kako je predvidio da će karijeru nastaviti u Monacu. 

Jovetić (27) je u Kneževinu stigao ovog ljeta za 13 miliona eura, potpisavši četverogodišnji ugovor, a u razgovoru za Goal otkrio je kako je još kao igrač Intera razmišljao o Monacu kao potencijalnoj destinaciji. 

"Ispričat ću vam nešto. Bio sam u Interu i pitao sam se šta će se dogoditi. Pričao sam sa djevojkom i rekao joj: 'Monaco je veliki klub, zašto me nisu pozvali?' 

"Sljedećeg dana me kontaktirao agent i rekao mi da je Monaco zainteresovan za mene. Rekao sam mu da je to sjajno i da sam o tome pričao sa djevojkom baš jućer. Iskreno, sretan sam. Oni su pričali sa mojim agentom prije nego što su me pozvali. Tokom telefonskog poziva su me ubijedili", otkrio je Jovetić.

Za dovođenje Jovetića bitku je vodio i Marseille, ali... 

"Marseille? Znao sam da me žele, ali nikada nisam rekao da tamo želim ići i oni su bili toga svjesni. Zahvalan sam Marseilleu na interesu, no moja želja je bila Monaco." 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sa francuskim klubom Jovetić je potpisao četverogodišnji ugovor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti