Jovetić: Pellegrini mi nije dao da igram
Foto: EPA

Jovetić ljut na Pellegrinija

Jovetić: Pellegrini mi nije dao da igram

M. Šljivak

Novo pojačanje Intera, Stevan Jovetić, govorio je o svom boravku u Manchester Cityju.

Crnogorski napadač je protekle dvije godine proveo na Etihadu. Stigao je iz Fiorentine kao veliko pojačanje, ali je u dvije godine odigrao samo 43 utakmice.

Povrede su mu također predstavljale veliki problem, ali Jovetić tvrdi da mu je probleme zadavao i čileanski stručnjak Manuel Pellegrini, koji mu nije pružao priliku za igru.

"Imao sam problem s povredama, ali to nije bio jedini problem. Čak i kada sam bio u dobroj formi, trener mi nije dao da igram", istakao je je Jovetić.

Crnogorcu je drago što je stigao u Inter. Na Giuseppe Meazzi će naredne dvije godine igrati kao posuđen igrač Građana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Drago mi je što sam postao član Intera. Došao sam da pobjeđujem i nadam se da ćemo se vratiti u vrh", rekao je Jovetić.

Jovetić je tijekom boravka u Manchester Cityju postigao 11 pogodaka, a u karijeri je nastupao još za Fiorentinu i Partizan.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.