Jovetić: Zadovoljstvo je igrati pored Edina Džeke

Jovetić: Zadovoljstvo je igrati pored Edina Džeke

Crnogorski napadač iz redova Manchester Cityja Stevan Jovetić otkrio je da jedva čeka da se Sergio Aguero vrati na teren i to da uživa igrati u tandemu sa Edinom Džekom.

"Sergio je bio u životnoj formi kada se povrijedio. Prava je šteta što se povrijedio baš u to vrijeme. On je za mene jedan od najboljih igrača na svijetu i nadam se njegovom brzom oporavku", rekao je Jovetić i dodao:

"Isto važi i za Edina Džeku. On je veliki fudbaler i zadovoljstvo je igrati pored njega".

Manchester City je uprkos brojnim problemima sa povredama napadača uspio zadržati kontinuitet dobrih igara pa čak i zaigrati bolje nego u proteklom periodu. Građani se zajedno sa Chelseajem nalaze na čelu Premiershipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.