Juanfran napisao dirljivo pismo navijačima Atletica
Foto: EPA

"Naše srce kuca jače nego neko drugo"

Juanfran napisao dirljivo pismo navijačima Atletica

Desni bek Atletico Madrida Juanfran bio je tragičar svog kluba u finalu Lige prvaka.

Juanfran je promašio jedanaesterac, te je tako doveo gradskog rivala u poziciju da osvoji još jedan trofej Lige prvaka, što fudbaleri kraljevskog kluba nisu propustili iskoristiti.

Nakon utakmice, Juanfran je sa suzama u očima došao do tribine gdje su se nalazili navijači Atletico Madrida, a dva dana nakon utakmice je odlučio i da im posveti jedno dirljivo pismo.

"Zamolio sam klub da mi omogući da vam ovim pismom kažem što osjećam. Nikada neću zaboraviti kako ste mi iskazali ljubav kada sam došao tražiti oprost. Vidjevši kako moje suze imaju uticaj na hiljade navijača Atletica, pomoglo mi je da se nosim s tugom koju sam osjećao u teškim trenucima. Kao i podrška saigrača, trenera i svih ljudi koji su u ovoj velikoj porodici", napisao je Juanfran, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Također, želim zahvaliti svima koji su vjerovali u nas i tako dokazali da je Atletico nešto posebno, drugačije i da naše srce kuca jače nego bilo koje drugo. Prije dvije godine sam rekao da ćemo se vratiti u finale, a sada poručujem da će Gabi podići pehar Lige prvaka prije ili kasnije te da ćemo zajedno proslaviti u Neptunu. Volim vas".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi