Julio Baptista prelazi u MLS

Pomalo zaboravljeni brazilski as

Julio Baptista prelazi u MLS

Pomalo zaboravljeni brazilski fudbaler Julio Baptista karijeru će nastaviti u MLS ligi.

Ovaj 34-godišnjak je spreman na potpis ugovora sa Orlando Cityjem, klubom za koji s dosta uspjeha već nastupa jedna velika zvijezda - Kaka.

Upravo je Kaka putem Twittera otkrio kako će uskoro dobiti novog saigrača, poželjevši Baptisti mnogo sreće u Orlandu. Potvrde transfera još uvijek nema, ali je sasvim jasno da će se on uskoro ozvaničiti.

Julio Baptista je ime dobro poznato svjetskoj fudbalskoj javnosti. Brazilski veteran je u bogatoj karijeri nastupao za Real Madrid, Arsenal, Romu i Malagu, a posljednji klub u kojem je igrao bio je Cruzeiro.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi