Juve bez Chiellinija protiv Barcelone

Ne igra zbog povrede

Juve bez Chiellinija protiv Barcelone

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa večeras na domaćem terenu igraju protiv Barcelone meč grupne faze Lige prvaka.

Staroj dami večeras je potrebna pobjeda kako bi se izjednačila s Barcom na prvom mjestu, ali isto tako i zadržala tri boda prednosti nad trećeplasiranim Sportingom. Juve je za vikend doživio neočekivan poraz u domaćem prvenstvu protiv Sampdorije (3.2) što je unijelo malu nervozu u tim.

Da stvar bude gora za Masimilliana Allegrija u večerašnjoj utakmici protiv katalonskog kluba neće moći računati na Giorgija Chiellinija koji je zadobio lakšu povredu na treningu. Iz Stare dame su potvrdili da Chiellini neće biti spreman za večerašnji meč.

"Giorgio Chiellini neće igrati večeras protiv Barcelone jer je zadobio lakšu povredu. Ne želimo ništa rizikovati i zbog toga je odlučeno da je najpametnije da on ne bude u konkurenciji za ovaj meč", poručili su iz Juventusa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi