Juve ima lukav plan da dovede Schicka

Daju igrača i veliku sumu novaca

Juve ima lukav plan da dovede Schicka

E. Čaušević

Napadač Sampdorije, Patrik Schick, ove sezone oduševio je italijansku javnost svojim odličnim igrama.

Jasno je da će Sampdoria teško zadržati ovog 21-godišnjeg napadača ovog ljeta, a kada interes pokaže veliki Juventus onda je jasno da se radi o velikom talentu. Italijanski mediji prenijeli su danas da Juve želi na ljeto da dovede Schicka, te da su čelnici ovog kluba napravili lukav plan kako bi to ostvarili.

Naime, prije nekoliko dana Stara dama je objavila da je igrač Boce Juniors, Rodrigo Bentancur, zvanično potpisao za ovoj klub, no čini se da se tu neće baš dugo zadržati. Navodno, Juve je spreman da ponudi Bentancura da ide na posudbu i čak 25 miliona eura Sampdoriji za Schicka.

Čak je Juve spreman da, ako se ostvari transfer, ostavi Schicka u Sampdoriji na posudbi narednu sezonu. Također, Bentancur bi istu tu sezonu bio na posudbi u ovoj ekipi, a onda bi u paketu sa Čehom stigao u Juventus. Schick je u dosadašnjem dijelu sezone na 30 utakmica postigao 12 golova i dodao je tri asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi