Juve kupuje od ljutog rivala Intera?

Kovačić u Juve?

Juve kupuje od ljutog rivala Intera?

E. Škorić

Juventus želi da kupi veznjaka od svog ljutog rivala Intera.

Juventus bi trebao da proda Artura Vidala Arsenalu, Andrea Pirlo ide u New York, Paul Pogba će u Barcelonu za godinu dana, pa je izvjesno da Staroj dami trebaju igrači u sredini terena.

Torinezi su željeli Oscara i Isca, ali Chelsea i Real Madrid ne daju svoje igrače, pa će uprava Juventusa gledati neke druge opcije.

Italijanski mediji tvrde da je Juve zagrijan za Matea Kovačića, hrvatskog veznjaka kojeg je Inter odbio da proda Liverpoolu jer ovi nisu spremni da daju 30 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juve je, navodno, spreman da plati tu sumu za Kovačića, ali jasno da Interovi navijači ne bi lako oprostili prodaju bitnog igrača ljutom rivalu. Taj navijači bijes mogao bi biti presudan, no vidjet ćemo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.