Juve mora da bude malo konkretniji

Bez zvaničnih ponuda

Juve mora da bude malo konkretniji

E. Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac Sead Kolašinac i dalje je na meti Juventusa, ali zasad nema konkretnih dogovora.

Italijanski mediji često pišu kako Schalke uporno odbija ponude Juventusa, ali istina je nešto drugačija. Schalke ne odbija nikakve ponude, jer ih i nema. Barem ne onih na stolu. To bi se dalo zaključiti nakon nove izjave Christiana Heidela, sportskog direktora tima iz Gelsenkirchena.

"Nismo dobili nikakvu ponudu za Kolašinca", rekao je Heidel za Kicker na pitanje o glasinama.

Bilo je špekulacija da je Juve ponudio dva miliona eura za igrača kojem na ljeto ističe ugovor, ali u Schalkeu tu demantuju i tvrde da još nije bilo ponuda na njihovoj adresi, a koje su vezane za bh. reprezentativca.

Međutim, stvar je tu jasna, Juventus želi da dovede Kolašinca, započeo je pregovore i ispituje teren, ali nije dosad bio konkretan. U narednim danima bismo mogli očekivati nešto konkretnije, obzirom da je Juventusu sve neophodniji lijevi bek.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prema pisanju italijanskih medija, za vikend će se mnogo toga saznati, pošto će doći do novog kontakta između predstavnika Schalkea i Juventusa. Inače, za Kolašinca se zanimaju i Liverpool, Chelsea, Bayern.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi