Juve napredovao na UEFA-inoj listi, Atletico na prvom mjestu

Iznenađujući rezultati

Juve napredovao na UEFA-inoj listi, Atletico na prvom mjestu

E. Čaušević

UEFA je danas objavila listu najboljih klubova u Evropi, a na prvom mjestu iznenađujuće nalazi se Atletico Madrid.

UEFA gleda rezultate u ovoj sezoni u Ligi prvaka, a nakon sinoćnjih utakmica osmine finala objavljena je nova lista. Najviše je napredovao Juventus koji je sada drugi, dok je na iznenađenje mnogih prvi Atletico madrid sa 23,914 bodova.

Na trećem mjestu nalazi se aktuelni prvak Evrope, Real Madrid, sa hiljadu bodova manje od gradskog rivala, dok je četvrti PSG. Barcelona se na ovoj listi nalazi tek  na petoj poziciji.

Što se tiče liste na kojoj se računaju rezultati u Ligi prvaka i domaćim prvenstvima tu je ubjedljivo prvi Real Madrid. Na drugom mjestu je Bayern, dok je treća Barcelona. Atletico Madrid je tu "tek" četvrti, a Juventus je zauzeo peto mjesto.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi