Juventus i Milan vode borbu za Lavezzija
Foto: EPA

PSG prodaje Argentinca

Juventus i Milan vode borbu za Lavezzija

M. Šljivak

Italijanski velikani Juventus i Milan vode pravu borbu za dovođenje argentinskog fudbalera Ezeqiuella Lavezzija.

Lavezzijevi dani u ekipi PSG-a su gotovo izvjesno odbrojani. Sve se češće na Parku prinčeva spominje dolazak njegovog sunarodnjaka Angela Di Marije iz madridskog Reala, a to za Lavezzija znači izlaznu kartu iz Pariza.

Ipak, za novi klub se ne treba brinuti. Nakon što je Chelsea pokazao veliki interes za njegovo dovođenje u igru su se uključili i italijanski velikani Juventus i Roma.

Navodno, Stara dama vodi s Rossonerima veliku borbu za dovođenje Lavezzija, koji je u Italiji igrao za Genou i Napoli...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.