Juventus našao zamjenu za Alvara Moratu

Michy Batshuayi na meti Stare dame

Juventus našao zamjenu za Alvara Moratu

E. Čaušević

Napadač Juventusa, Alvaro Morata, nalazi se na izlaznim vratima Juventusa jer ga Real Madrid želi vratiti u klub.

Morata je već nekoliko sezona standardni napadač Juventusa, ali su čelnci Real Madrida pokazali interes da ga ovog ljeta vrate na Santiago Bernabeu. Ipak, Juve ne želi ništa prepustiti slučaju pa su čelnici ovog kluba krenuli u lov na njegovu zamjenu.

Prema pisanju italijanskih medija na meti aktuelnog prvaka Italije nalazi se napadač Marseillea Michy Batshuayi. Ovaj napadač je ove sezone postigao 23 gola i upisao je 10 asistencija u dresu francuskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svojim sjajnim igrama zaslužio je i poziv selektora Belgije za Evropsko prvenstvo. Juve bi za ovog napadača mogao platiti oko 25 miliona eura. Batshuayi je u Marseille došao iz Standarda za šest miliona eura 2014. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi