"Juventus ne igra lijep fudbal"

Sergio Busquets pred finale

"Juventus ne igra lijep fudbal"

M. Šljivak

Veznjak Barcelone Sergio Busquets smatra da ekipa Juventusa ne igra dobar fudbal.

Ovi evropski velikani će u subotu odigrati veliko finale Lige prvaka, a Busquets tvrdi kako mu se ne sviđa način igre aktuelnog prvaka Italije.

"Juventus nije stigao do finala lijepom igrom. Međutim, zaslužili su finale, jer su zaista dobar tim i veoma je teško igrati s njima. Uvijek je teško igrati s italijanskim timovima. Znaju kako treba igrati, ali mi smo spremni na sve", rekao je Busquets.

Juventus je posljednji trofej Lige prvaka osvojio 1995. godine pobjedom u finalu nad Ajaxom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.