Juventus nudi Luliću osam miliona eura za četiri godine?

Stara dama želi bh. reprezentativca?

Juventus nudi Luliću osam miliona eura za četiri godine?

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler Lazija, Senad Lulić, nalazi se na meti Juventusa, javljaju italijanski mediji.

Prema pisanju italijanskih medija Stara dama će u ljetnom prelaznom roku u svoje redove pokušati dovesti Senada Lulića.

Aktuelni italijanski prvak i ljetos je pokazivao interes za našim reprezentativcem, a navodno je Juventus Luliću spreman ponuditi ugovor na četiri godine prema kojem bi godišnje zarađivao dva miliona eura.

Trener Juventusa, Massimiliano Allegri, Lulića želi zbog toga što ga može koristiti na više pozicija, a treba podsjetiti da bh. reprezentativac i pored dugotrajnih pregovora još uvijek nije potpisao novi ugovor sa rimskom ekipom, te da mu aktuelni ističe 2017. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije