Juventus odbio astronomsku ponudu za Dybalu
Foto: EPA

Barcelona želi Argentinca u svojim redovima

Juventus odbio astronomsku ponudu za Dybalu

Italijanski mediji izvještavaju da je Juventus upravo odbio astronomsku ponudu Barcelone za Paula Dybalu.

Novi trener Barcelone, Ernesto Valverde, ima nekoliko velikih želja kada su u pitanju pojačanja za narednu sezonu.

Hector Bellerin, Ousmane Dembele i Marco Verratti su samo neka od imena koja su na Valverdeovoj listi želja.

A italijanski mediji saopštavaju da je Barcelona uputila ponudu i za sjajnog Juventusovog ofanzivca Paula Dybalu. Naime, prema navodima Corriere Dello Sporta, Barcelonina ponuda je iznosila čak 95 miliona eura, međutim čelnici Stare dame su istu odbili.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mladi argentinski fudbaler je prošle sezone blistao u dresu Juventusa, pa je na sebe privukao pažnju mnogih evropskih velikana, a osim Barce, za njegove usluge su zainteresovani i Real Madrid i Manchester United.

Ipak, čini se da su u Juventusu odlučni zadržati Dybalu, pa je ovaj 23-godišnjak u aprilu potpisao i novi ugovor sa Starom damom, prema kojem bi u Torinu trebao ostati do 2022. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi