Juventus poslao novu ponudu za Kolašinca

Odluka o transferu tijekom vikenda

Juventus poslao novu ponudu za Kolašinca

M. Šljivak

Torinski Juventus poslao je novu ponudu za bh. defanzivca Seada Kolašinca.

Iako je njemački Schalke već odbio nekoliko ponuda, Juventus nema namjeru odustati od Kolašinca i nova ponuda je na stolu tima iz Gelsenkirchena.

Ukupna vrijednost transfera bi bila oko pet miliona eura. Bianconeri su Schalkeu ponudili dva miliona eura i dodatne bonuse, koji bi transfer povećali do pet miliona eura.

Ovo je sasvim solidna ponuda njemačkom klubu, posebno zbog činjenice da je od ljeta Sead slobodan igrač i da može otići besplatno.

Schalke također želi produžiti ugovor s bh. fudbalerom, ali čini se da je Kolašinac jednom nogom već u Torinu i da su male šanse da obnovi ugovor sa dosadašnjim timom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji tvrde kako bi do kraja sedmice trebalo da se kompletira transfer, ali ako do toga ne dođe, Juventus će sačekati ljeto kako bi 23-godišnjeg defanzivca doveli u svoje redove.

Interes za Kolašinca su još pokazali Liverpool, Chelsea i minhenski Bayern, no Bianconeri su glavni favoriti za njegovo dovođenje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi