Juventus povećava platu Mandžukiću

Spreman novi ugovor

Juventus povećava platu Mandžukiću

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić je ove sezone jedna od najvažnijih karika Stare dame, koja je još uvijek u igri za osvajanjem triplete.

Iako se u proteklim mjesecima mnogo pričalo o njegovom odlasku iz Torina, čini se da će Mandžukić ipak ostati u Juventusu koji mu nudi novi ugovor.

Juve želi produžiti ugovor sa Mandžukićem do 2020. godine, što je za godinu više nego što traje aktuelni ugovor, a osim toga bi Hrvat dobio i veliku povišicu.

Umjesto dosadašnjih 3,5 miliona eura, Mandžukić bi po novom ugovoru trebao zarađivati oko 5 miliona eura računajući i bonuse.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mario Mandžukić (30) je dugo važio za klasičnog napadača, ali je pod vodstvom Massimiliana Allegrija dobio novu ulogu u Juventusu i tokom gotovo cijele sezone je igrao na lijevom krilu, gdje se savršeno adaptirao.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi