Juventus se odrekao Bonuccija za svega 30 minuta
Foto: EPA

Otkriva izvršni direktor Milana

Juventus se odrekao Bonuccija za svega 30 minuta

Leonardo Bonucci je ovog ljeta napustio Juventus i pojačao redove Milana, a njegov transfer je svakako jedan od najšokantnijih koje smo vidjeli u posljednje vrijeme.

Naime, gotovo da nije bilo nikakvih špekulacija da će Bonucci napustiti Juventus i pojačati Milan, pa niko nije ni pomišljao na takav razvoj situacije. Ipak, iskusni štoper je, na iznenađenje mnogih, učinio upravo to.

A sada izvršni direktor Milana Marco Fassone otkriva kako je došlo do Bonuccijevog transfera.

"Na početku Bonucci nije bio u našim planovima. Kada su mi Montella i Mirabelli rekli da ga možemo dovesti nisam im vjerovao", izjavio je Fassone za Corriere dello Sport, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Odmah smo prešli na stvar i postigli dogovor s Juventusom za svega 30 minuta. Leonardo je vođa, ali i igrač koji se lako prilagođava na novu sredinu."

Ukoliko su Fassoneove tvrdnje tačne, zaista je iznenađujuće da je Juventus tako lako i brzo pristao prodati svog iskusnog štopera i jednog od stubova proslavljene defanzivne linije Stare dame.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi