Juventus spremio 80 miliona eura za Verrattija

Ne odustaju od prve mete

Juventus spremio 80 miliona eura za Verrattija

Italijanski vezni fudbaler Marco Verratti još uvijek je glavna meta Juventusa.

Stara dama već mjesecima pokušava nagovoriti ovog fudbalera da pređe u njihove redove, ali za sada bezuspješno.

Italijanski mediji prenose kako Stara dama još uvijek nije odustala od ovog veznjaka, te da će na ljeto na adresu PSG-a stići ponuda od 80 miliona eura kako bi pustili ovog igrača nazad u Seriju A.

Ipak, poznata je činjenica da novac nije problem za PSG i da ih teško koja ponuda može impresionirati. Verratti je u PSG stigao na ljeto 2012. godine iz Pescare i od tada je nezamjenjiv član prve postave.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Juventusa, za njegove usluge zainteresovane su i ekipe Real Madrida, Bayerna i Barcelone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti