Juventus već predstavio potencijalna pojačanja na zimu

Nisu previše trgovali ovog ljeta ali

Juventus već predstavio potencijalna pojačanja na zimu

Stara dama iz Torina ovog ljeta nije pretjerano trgovala. Kostur ekipe ostao je isti, Vidal je i dalje tu, posljednji dan prelaznog roka prošao je tiho ali iz Juventusa su već danas najavili velike stvari.

Šampion Italije predstavio je tri potencijalna pojačanja koja namjerava dovesti na zimu. To su napadač PSG-a Ezequiel Lavezzi, koji se već dugo vremena dovodi u vezu sa napištanjem Francuske te još dva igrača iz Premiershipa.

Prvi dolazi iz Manchester Cityja, a drugi iz njihovog gradskog rivala. Juventus će pokušati dovesti Stevana Jovetića koji bi u tom slučaju ponovo zaigrao u Seriji A, dok će od igrača Uniteda na meti brzonogi biti Antonio Valencia.

Sve u svemu, već sada se može naslutiti da će i sljedeći prelazni rok biti itekako zanimljiv za Juventus. Kada tu još dodamo Vidala i Pogbu, koje želi kompletna Evropa, jasno je da će Juve biti među najaktivnijim klubovima kada su u pitanju transferi, ali i nezaobilazne špekulacije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.