Juventus vraća fudbalera s posudbe?

Lirola trenutno igra u Sassuolu

Juventus vraća fudbalera s posudbe?

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa proteklog vikenda doživjeli su težak poraz na gostovanju protiv Genove (3:1) u meču 14. kola italijanske Serije A.

Stara dama ove sezone ne pruža igre na koje smo navikli od ove ekipe, a jedan od razloga su i mnogobrojni problemi s povrijeđenim igračima koje ima Allegri. Juve najviše problema ima u odbrani jer su tri glavna igrača povrijeđena.

Italijanski mediji prenose danas da će Juventus najvjerovatnije s posudbe vratiti mladog Pola Lirola. Ovaj 19-godišnji igrač je standardan u Sassuolu ove sezone, te je svojim partijama impresionirao sve.

Njegova posudba traje do kraja ove sezone, ali zbog problema s igračkim kadrom u odbranu Juve će ga najvjerovatnije u januaru vratiti u Torino.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi