Juventusova najveća želja je Lulić, Marotta ima rješenje

Lazio se ne želi lako odreći našeg reprezentativca

Juventusova najveća želja je Lulić, Marotta ima rješenje

Juventus i Lazio ušli su u posljednju fazu pregovora kada je transfer Senada Lulića u pitanju. Mediji u Italiji nedavno su objavili i da je posao dogovoren, ali čini se da se još uvijek moraju riješiti neke pojedinosti. 

Naime talijanska La Republica nedavno je objavila vijest kako je Lulić novi fudbaler Juventusa, te da će sa Starom damom potpisati ugovor do 2019. godine. U drugom pravcu je trebao krenuti Fabio Quagliarella, ali čini se da Claudio Lotito želi nekoga drugog u svojim redovima. 

Sada se kao mogući putnik na stadion Olimpico spominje čileanski reprezentativac Mauricio Isla i prema pisanjima medija u Italiji, Eduardo Reja je spreman da pristane na dogovor. Bivši fudbaler Udinesea ove sezone odigrao je samo 17 utakmica u dresu Stare dame i spreman je da promijeni sredinu, tvrde mediji na Apeninima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.