Kad neće, neće: Još jedan veliki udarac za Palace

Problemima nikad kraja

Kad neće, neće: Još jedan veliki udarac za Palace

Malo je reći da ove sezone ekipi Crystal Palacea ne cvjetaju ruže u Premiershipu.

Tim iz Londona se nakon prvih šest kola nalazi na posljednjem mjestu u ligi bez ijednog osvojenog boda i to s kriminalnom gol razlikom 0:13.

Uz sve nedaće s kojim se Palace susreo u posljednjih desetak sedmica, danas je stigla još jedna loša vijest za navijače ovog kluba. Najbolji napadač Crystal Palacea Christian Benteke doživio je povredu ligamenata zbog koje će neko vrijeme odsustvovati sa terena.

Iako novi menadžer Roy Hodgson ističe da još uvijek nije poznato koliko će pauzirati Belgijanac, Bentekea najvjerovatnije čeka pauza od najmanje šest sedmica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Christian Benteke nije igrao dobro u ovoj sezoni, baš kao ni njegovi saigrači, ali jasno je da će Crystal Palace bez njega biti još manje opasan u napadu.

Svakako je bitno spomenuti i da će Benteke zbog ove povrede propustiti i utakmicu na Grbavici protiv naše selekcije, koja se igra 7. oktobra.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi