"Kada ja potpišem novi ugovor, neće biti novca za Lukakua"

Eden Hazard dao svoje viđenje

"Kada ja potpišem novi ugovor, neće biti novca za Lukakua"

U posljednje vrijeme sve su češće špekulacije o tome da će se Lukaku ovog ljeta vratiti u redove Chelseaja.

Belgijanac će gotovo sigurno napustiti Everton, a Chelsea se čini kao najrealnija opcija za nastavak njegove karijere. Povodom cijele priče oglasio se i njegov saigrač iz reprezentacije Eden Hazard. On je govorio o svom novom ugovoru u londonskom klubu te je s tom pričom povezao i Lukakua.

"U ovom trenutku još uvijek ništa nije na stolu, čekamo kraj sezone. Razgovarat ćemo, a ako ne dođe do razgovora, vidjet ćemo šta će biti. Sretan sam u klubu. Kada se vratim sa reprezentativnih obaveza, imat ćemo vremena da razgovaramo", rekao je Hazard pa nastavio:

"Vidjet ćemo ko će doći u prelaznom roku, nadam se da ćemo kupiti neke velike igrače. Ako ja potpišem novi ugovor, možda neće biti dovoljno novca da se dovede Lukaku", rekao je Hazard pa je poručio da se šalio: "Šalim se. Ko god da dođe, spremni smo za novu sezonu".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi