"Kada se oprostim gledat ću svoje golove na internetu"

Zlatan Ibrahimović nakon završetka karijere

"Kada se oprostim gledat ću svoje golove na internetu"

Zvijezda PSG-a i bivši fudbaler Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone i Milana, Zlatan Ibrahimović postigao je mnogo prelijepih golova tokom karijere. 

Fudbaler Parižana ističe kako su mu instinkt i taekwondo pomogli da postiže prelijepe golove. Švedski reprezentativac dobio je nagradu za najljepši pogodak u 2013. godini. Podsjetimo Ibrahimović je nagradu dobio za pogodak koji je postigao protiv Engleske makazicama sa 30 metara. 

"Ponosan sam što sam postigao toliko lijepih golova. Ima ih nekoliko koje ću gledati kada završim karijeru i reći sam sebi da su fantastični. Zapitat ću se kako sam to uopće uspio uraditi," rekao je Ibrahimović i dodao: 

"To se samo dogodi tokom utakmice. Ne treniram posebno, to je sve samo instinkt, kao i moj gol protiv Bastije kada samo pogodio petom. To je ono što je dobro u fudbalu, potpuno je nepredvidiv," rekao je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.