"Kada vidim Džeku u šesnaestercu, ne bojim se centrirati"

Unosi sigurnost u tim

"Kada vidim Džeku u šesnaestercu, ne bojim se centrirati"

Edin Džeko je ove sezone najbolji igrač Rome, za koju je postigao 31 gol u svim takmičenjima.

Koliko je Džeko bitan za ekipu dovoljno govori i izjava njegovog saigrača Emersona, koji je za italijanske medije govorio o saradnji sa našim napadačem.

"Sreća je u ekipi imati igrača poput Džeke. Kada vidim da je u šesnaestercu, ne bojim se centrirati jer on uvijek zna zadržati loptu. To je sjajan igrač, ali i sjajna osoba jer mi je mnogo pomogao kada sam tek stigao u Rim", rekao je Emerson.

Brazilski fudbaler je priznao da mu je, ipak, najveća čast što dijeli svlačionicu sa legendarnim Tottijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nisam ni bio rođen kada je Totti debitovao za Romu. Izuzetno sam sretan i ponosan što imam priliku igrati s njim", zaključio je Emerson.

Emerson (22) je u Romu stigao 2015. godine iz Santosa, a prethodno je nastupao za Santos i Palermo. Ove sezone je ukupno odigrao 29 utakmica i postigao je jedan gol. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi