Kahn: Spahić je odigrao senzacionalnu utakmicu

Legendarni golman Bayerna

Kahn: Spahić je odigrao senzacionalnu utakmicu

Legendarni golman Bayerna i fudbalske reprezentacije Njemačke, Oliver Kahn, u srijedu navečer bio je stručni komentator u studiju njemačke TV stanice ZDF za dvije utakmice osmine finala Lige prvaka.

Nekadašnji čuvar mreže Bayerna posebno se osvrnuo na susret Bayer Leverkusen - Atletico Madrid, u kojem su Apotekari sa minimalnih 1:0 savladali prošlogodišnjeg finalistu.

"Ekipi Bayera je u posljednje vrijeme nedostajalo stabilnosti, pogotovo u obrani. Iako je Calhanoglu bio strijelac, Papadopoulos i Spahić, koji je za mene odigrao senzacionalnu utakmicu", kazao je Kahn, prije nego li ga je novinar ZDF prekinuo napomenuvši ga na sjajan dalekometni udarac našeg reprezentativca, a potom je nekada sjajni golman nastavio hvaliti bh. defanivca, te je dodao:

"Nije sve samo zbog tog šuta, on je jednostavno dobro 'čistio', dobijao je duele, a i Papadopoulos je odradio dobar posao. O njegovom fudbalskom znanju moglo bi se pričati, ali njegovo držanje na terenu mnogo toga govori".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.