Napadač Zrinjskog

Kajkut: Nismo imali sreće, odlučili su detalji

Napadač Zrinjskog Saša Kajkut bio je razočaran nakon završetka utakmice protiv Maribora.

Slovenački tim je slavio sa 2:1 golom u posljednjim trenucima utakmice, čime je došao na prag prolaska u treće pretkolo.

"Izuzetno teška utakmica. Znali smo da će nas nešto ovako i očekivati po izuzetno teškom vremenu i na kraju su odlučili detalji. Nismo imali sreće, izgubili smo golom u 93. minuti iz penala", rekao je Kajkut, te dodao:

"Dok god postoji šansa, mi ćemo se nadati. Idemo u Maribor da revanš odigramo što bolje, kako znamo i umijemo, pa ćemo vidjeti".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi