Kaka se šalio, pa ga isključili uz pomoć video tehnologije

Nije zaslužio crveni karton

Kaka se šalio, pa ga isključili uz pomoć video tehnologije

E. Škorić
Teme:

Brazilski veznjak Kaka dobio je crveni karton iako se samo šalio na terenu.

Orlando je gostovao kod New York Red Bullsa i poražen je s 3:1, a Kaka je u 97. minuti isključen i to zahvaljujući video-tehnologiji.

Sudija Jorge Gonzalez je uz pomoć asistenata i video tehnologije dodijelio Kaki crveni karton. Kada se pogleda snimak, bivši igrač Milana i Real Madrida zaista je zaslužio isključenje, no zdrav razum kaže - ni govora!

Kaka je u gužvi za vrat hvatao gostujućeg igrača Aureliena Collina, ali se nakon toga smijao jer se radilo o šali, pošto se njih dvojica već godinama poznaju i zajedno su igrali za Orlando.

Kako god, Kaka je morao ranije iz igre i vjerovatno će propustiti narednu utakmicu. Brazilac je uvijek važio za poštenog igrača, u čijoj karijeri nije bilo mrlje.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi