Kakav bi to šok bio: Zvijezda Arsenala pregovara sa Unitedom
Foto: EPA

Mesut Ozil na pregovorima?

Kakav bi to šok bio: Zvijezda Arsenala pregovara sa Unitedom

Već krajem prošle sezone se počelo špekulisati o mogućim odlascima ključnih igrača sa Emiratesa. Navijače Arsenala i dalje zanima šta će se desiti sa najvećim zvijezdama ekipe, Mesutom Ozilom i Alexisom Sanchezom, jer njih dvojica još uvijek nisu produžila saradnju s Topnicima.

U otočkim medijima su se,  nedavno, pojavile informacije da bi Ozil mogao napustiti Arsenal već ove zime, a njemački reprezentativac se povezuje s mnogim klubovima, od Schalkea i Werdera, do Intera i Fenerbahčea.

Ipak, sada novinar El Confidenciala, Kike Marin, ističe da Ozil pregovara s Manchester Unitedom, te da je već sada blizu postizanja dogovora s Crvenim đavolima.

Prema navodima britanskog The Mirrora, Jose Mourinho je zainteresovan za dovođenje Ozila na Old Trafford. Podsjetimo, Ozil je najbolje partije pružao u Real Madridu, upravo pod trenerskom palicom Josea Mourinha, a Posebni smatra da bi opet mogao izvući ono najbolje od njemačkog veznjaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije