Kakav kralj: Ribery stajlingom nasmijao fanove
Foto: EPA

Oporavlja se od teške povrede

Kakav kralj: Ribery stajlingom nasmijao fanove

E. Čaušević

Franck Ribery za vikend je zadobio tešku povredu u remiju Bayerna na gostovanju protiv Herthe.

Francuski fudbaler je u finišu utakmice bio primoran da napusti teren zbog teške povrede ligamenata koljena. Ribery posljednjih godina muku muči sa povredama, a navijači Bayerna su pomislili da bi na tužan način karijera Francuza mogla biti završena.

Međutim, Ribery je odlučan po ko zna koji put u svojoj karijeri da se vrati još jači na teren. Francuski igrač je poručio da će biti maksimalno fokusiran na oporavak i da će se još jači vratiti na teren.

No, pored njegove sjajne poruke u prvi plan je "izbio" njegov stajling kojim je ponovo nasmijao do suza sve svoje fanove.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi