Kakav posao: Juve već završio prodaju dvojice fudbalera!
Foto: EPA

Coman i Zaza za 37 miliona eura

Kakav posao: Juve već završio prodaju dvojice fudbalera!

M. Šljivak

Torinski Juventus već godinama dominira u italijanskom fudbalu.

Stara dama pored odličnih rezultata radi odličan posao i kada je transfer politika u pitanju i u svakom prelaznom roku su veoma aktivni.

Iako prelazni rok još uvijek nije ni počeo, Bianconeri će na računu imati dodatnih 37 miliona eura za pojačanja.

Simone Zaza će zbog klauzule u ugovoru postati i zvanično član Valencije, koja će timu iz Torina uplatiti 16 miliona eura, dok će za nekoliko dana u kasu Juventusa stići još 21 milion eura.

Francuski fudbaler Kingsley Coman već drugu sezonu igra na posudbi u Bayernu. Minhenski tim je za dvogodišnju pozajmicu platio sedam miliona eura, a do maja po ugovoru, moraju da otkupe ugovor.

Ako se odluče da to učine, Juve će zaraditi dodatnih 21 milion eura, ali ako se Bavarci odluče da Comana vrate u Torino, sigurno je da će italijanski prvak na ljeto još više zaraditi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Engleski timovi pokazuju veliki interes za Comana. Spremni su za njega izdvojiti i više od 40 miliona eura, pa je dovođenje ovog fudbalera ko slobodnog igrača iz PSG-a bio pun pogodak.

Zaista fantastična transfer politika tima iz Torina, koji je još jednom postavio domaći zadatak ekipama koje žele biti rame uz rame s njima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi