Kakav posao radi Mino Raiola: Za Donnarummu 75 miliona eura
Foto: EPA

Ponuda Manchester Uniteda

Kakav posao radi Mino Raiola: Za Donnarummu 75 miliona eura

M. Šljivak

Ekipa Milana dobila je nevjerovatnu ponudu za mladog golmana Gianluigija Donnarummu.

Kako navode italijanski mediji, Manchester United je za usluge ovog golmana spreman izdvojiti nevjerovatnih 75 miliona eura i ponuda je navodno već na stolu tima iz Milana.

Donnarumma je tek u februaru napunio 18 godina. Ipak, s obzirom na to da se radi o jednom od najtalentovanijih golmana svijeta, interes za njegove usluge je zaista ogroman.

Crveni đavoli će ovog ljeta vjerovatno ostati bez Davida De Gee. Španac će put Real Madrida, a prvi izbor tima s Old Trafforda je mladi italijanski reprezentativac.

Donnarummu ugovor s Rossonerima veže do ljeta 2018. godine. Međutim, ponuda koja je stigla ne može ih ostaviti ravnodušnim, pa bi njegov menadžer Mino Raiola mogao uskoro završiti još jedan spektakularan transfer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gigi Donnarumma je na gol Milana stao sa 16 godina i to mjesto već sezonu i po ne ispušta, a odbranama je naprosto zaludio fudbalski svijet.

Pored Uniteda povezivao se još i sa njihovim gradskim rivlaom Cityjem, te Juventusom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi