Kakav ugao, kakav gol: 'Čudo' u Seriji C
Foto: Screenshot

Luca Giudicini postigao pogodak kakav se rijetko viđa

Kakav ugao, kakav gol: 'Čudo' u Seriji C

Jučer je u Italiji postignut zaista fantastičan pogodak. Ipak, ovaj nevjerovatan potez nije viđen u Seriji A, nego u trećem rangu italijanskog fudbala, Seriji C.

Ipak, ovaj nevjerovatan potez nije viđen u Seriji A, nego u trećem rangu italijanskog fudbala, Seriji C.

Monza ja, u okviru petog kola Serija C - grupa A, ugostila ekipu Carraresea i zabilježila ubjedljivu pobjedu rezultatom 4:0.

Ono što je privuklo pažnju svjetskih medija nije rezultat utakmice, nego fantastičan gol koji je za svoju ekipu postigao Luca Giudici.

Naime, Giudici je u 50. minuti postigao gol za 2:0 nakon što je stigao jedno dodavanje, a potom iz ugla, gotovo sa aut linije, uputio pravu bombu prema golu protivnika.

Giudici je svojim potezom potpuno iznenadio golmana Carraresea, koji nije mogao uraditi ništa da spriječi pogodak Monze.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi