"Kako da radim u ovakvim uslovima?!"

Trener Rijeke poručuje

"Kako da radim u ovakvim uslovima?!"

E. Škorić

Nakon što je Edin Višća potopio Rijeku s dva gola, trener hrvatskog kluba Matjaž Kek je bio jako nezadovoljan.

Ne samo zbog remija i eliminacije iz trećeg pretkola Evropske lige, već zbog, kako kaže, loših uslova.

"Nažalost, nismo uspjeli, u play-off je prošla bolja momčad, tako je to kad nemaš individualne kvalitete, onda uđeš u probleme. Turci su u ključnim situacijama imali igrače koji rade prevagu. Znali smo da će namučiti našu zadnju liniju na širokom prostoru, iskoristili su neiskustvo naših mlađih igrača i kaznili nas", rekao je Kek.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nije najjednostavnije kad ne znaš koga ćeš sutra zateći u svlačionici. Najteže je to što prijelazni rok još nije završen. Tako je to… Jako su nas iscrpile utakmice u Istanbulu i Osijeku, Bradarić se ozlijedio, a na klupi smo imali to što smo imali. Međutim, ponavljam da su igrači dali sve od sebe i na tome im čestitam," zaključio je Kek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi