Kako je Ibrahimović govorio o novom pojačanju Uniteda
Foto: EPA

Zlatan komentarisao sunarodnjaka Victora Lindelofa

Kako je Ibrahimović govorio o novom pojačanju Uniteda

Mourinho je obezbjedio novo pojačanje u odbrani Manchester Uniteda. Naime, klub iz Manchestera je dogovorio transfer mladog Šveđanina Victora Lindelofa iz Benfike.

Manchester United bi portugalskom velikanu trebao platiti 30.7 miliona funti za usluge 22-godišnjeg defanzivca koji je u dresu švedske reprezentacije nastupao zajedno sa, sada več bivšim, fudbalerom Uniteda Zlatanom Ibrahimovićem.

A upravo je o svom mladom sunarodnjaku nešto ranije ove sezone govorio iskusni Ibrahimović.

"Mislim da Victor pravi sjajne stvari u dresu Benfice...Razvija se. On sada imao veliku odgovornost u reprezentaciji", izjavio je Ibrahimović.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da li je dovoljno dobar za United? Mislim da je spreman za velike klubove u Engleskoj...Mislim da je sve do njega i njegovih želja...Šta god da izabere, biće dobro za njega", prokomentarisao je tada Ibrahimović, te dodao:

"Sada nije na tržištu, zato ga trebamo pustiti da napravi dobar izbor."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije