Kako Koscielny vidi transfer Kolašinca u Arsenal?
Foto: EPA

Čini se da je sve gotovo

Kako Koscielny vidi transfer Kolašinca u Arsenal?

Sve je izglednije da ćemo Seada Kolašinca od sljedeće sezone gledati u Engleskoj. Transfer reprezentativca Bosne i Hercegovine u Arsenal je navodno završena stvar koja još samo čeka na svoju zvaničnu potvrdu. 

Sky Sports je objavio kako će se Kolašinac priključiti Arsenalu 1. jula, odmah nakon što mu isteke ugovor sa Schalkeom, a ta informacija izazvala je euforiju među navijačima koji su mu uputili brojne poruke dobrodošlice.

Iako se Kolašinac po pitanju cijele situacije još ne očituje, čini se da i izjava koju je dao Arsenalov fudbaler Laurent Koscielny potvrđuje transfer.

"Mislim da rukovodstvo kluba  zna šta želi i da postoji jasan cilj, bez obzira da li se osigurao plasman u Ligu prvaka ili ne. Učinit će se sve da se dovedu najbolji igrači koji će podići nivo igre i biti od pomoći", kazao je Koscielny za London Evening Standard, dodavši: 

"Da li će Kolašinac biti pojačanje? Nadam se", odgovorio je Koscielny na pitanje. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kolašinac se već oprostio od Schalkeovih navijača. Proteklog vikenda na stadionu u Gelsenkirchenu posvećena mu je parola na kojoj je pisalo: "Šest godina naš grb ponosno na tvojim grudima - Hvala Seo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi