Kako objasniti ovu proslavu gola?
Foto: Screenshot

No comment

Kako objasniti ovu proslavu gola?

Proteklog vikenda je odigrano deveto kolo engleske Lige 2, a osim mnoštva efikasnih i zanimljivih susreta, viđeno je i nešto zaista bizarno, a to je bila proslava gola fudbalera Notts Countyja.

Notts County je na svom terenu ugostio Lincoln City i ostvario ubjedljivu pobjedu rezultatom 4:0. Istina, u tome im je pomogao i fudbaler gostiju Billy Knott, koji je u 28. minuti zaraduo crveni karton.

Igrala se 55. minuta, na semaforu je stajalo 1:1, a onda je uslijedio "šou" Matta Tootlea, fudbalera Notts Countyja.

Prvo je, zaista odlično, pogodio za vodstvo svoje ekipe. Preciznim udarcem je savladao golmana gostiju, ali je onda usijedila neobjašnjiva proslava.

Tootle je prvo pao na koljena, potom se srušio na travnjak i zaista bizranim pokretima proslavio svoj pogodak. Njegova proslava gola je postala pravi hit u Engleskoj, a nikome nije jasno šta je ona predstavljala. Možda je Tootle želio odglumiti puža ili foku, svejedno, u najmanju ruku interesantno.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi