"Kako zaustaviti Messija? S nekoliko snajperista"
Foto: EPA

Trener Las Palmasa poručio

"Kako zaustaviti Messija? S nekoliko snajperista"

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju na gostovanju protiv Las Palmasa u okviru 37. kola španske La Lige.

Katalonski klub nema pravo na kiks jer se još uvijek bori s Real Madridom za titulu prvaka Španije. Navijači Barce, kao i uvijek, najviše nade polažu u Lionela Messija koji je i ove sezone najbolji igrač ovog tima.

Pred večerašnju utakmicu zanimljivu izjavu za španske medije dao je trener Las Palmasa, Quique Setien, koji je otkrio da zna način na koji Messi može biti zaustavljen. 

"Kako zaustaviti Messija i Barcu? Pa, s nekoliko snajperista. Oni kada igraju u svom ritmu onda ih niko ne može zaustaviti. Nama ostaje da vidimo da li će neko zaspati večeras tokom meča jer ćemo dati sve od sebe da iskoristimo svaku njihovu grešku", rekao je Setien.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Utakmica između Las Palmasa i Barcelone igra se večeras od 20 sati. U istom terminu igra se i derbi ovog kola gdje će na Santiago Bernabeu snage odmjeriti Real Madrid i Sevilla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi