"Kako zaustaviti PSG? Sa dva autobusa"
Foto: EPA

Ranieri pred meč u Parizu

"Kako zaustaviti PSG? Sa dva autobusa"

M. Šljivak

Claudio Ranieri sa ekipom Nantesa ima veoma dobru sezonu.

Ipak, najteži zadatak dolazi tek u subotu kada njegov tim ide na noge PSG-u, timu koji je deklasirao gotovo sve protivnike sa kojima je igrao.

Ranieri je međutim čovjek koji uvijek pravi čuda, a na pitanje kako namjerava zaustaviti zvijezde PSG-a je rekao:

“Kako namjeravam zaustaviti Neymara, Cavanija, Mbappea i Alvesa? Prvo, ako bih mogao, igrao bih sa 22 igrača na terenu, a onda bih ispred našeg gola parkirao dva autobusa. Šalim se. Možda bih trebao igrati sa petoricom u odbrani. Tako je Montpellier izvukao 0:0", rekao je Ranieri, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Važno je da moji momci budu smireni u presudnim momentima. Znam da se lako može desiti da izgubimo, ali potrudićemo se da ne dođe do toga", istakao je italijanski stručnjak.

Nantes je trenutno na petom mjestu Ligue 1 sa 23 osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi