Fudbaler Zete nakon meča

Kalezić: Nismo se radovali što smo izvukli Želju

Vezni fudbaler Zete Vasko Kalezić poručio je nakon večerašnjeg meča na poraza na Grbavici (1:0) protiv Željezničara da je atmosfera bila sjajna i da su neki njegovi saigrači u meč ušli neiskusno.

"Nismo se radovali što ćemo igrati protiv Želje, već što je mala udaljenost između gradova. Mislim da je naša mlada ekipa danas mogla stvoriti danas više šnasi. Mi se nadamo da ćemo za sedam dana igrati otvoreniji fudbal i da ćemo proći. Nama je prosjek godina 21 i sigurno je atmosfera uticala, navijanje je bilo perfektno, a neki igrači su neiskusno ušli u meč. Nadam se da ćemo u revanšu pokazati iskustvo više", rekao je on.

Podjetimo da se revanš između ove dvije ekipe igra narednog četvrtka u Podgorici.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi