Kalinić: Napoli? Nisam zainteresovan
FOTO: EPA

Ne razmišlja o transferu

Kalinić: Napoli? Nisam zainteresovan

Hrvatski napadač Nikola Kalinić dao je intervju za Corriere dello Sport u kojem se osvrnuo i na mogući transfer. 

O transferu Kalinića mediji u Italiji su tokom ljeta naveliko pisali. Među zainteresovanim klubovima su bili Leicester i Napoli koji su bili spremni ponuditi velike odštetne svote, međutim na kraju je ostalo na glasinama. 

"Najviše sam se dovodio u vezu sa Napolijem, ali nisam zainteresovan za transfer. Sretan sam jako u Fiorentini i sada ciljam na dvoznamenkasti broj golova", izjavio je Kalinić i dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sousa je jako pripremljen trener koji me želio ovdje pod svaku cijenu i pomaže mi puno", riječi su hrvatskog napadača koji je došao iz Dnipra. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti