Kalou: Želim da karijeru završim u Feyenoordu

Iskusni napadač Herthe

Kalou: Želim da karijeru završim u Feyenoordu

Nakon Vedada Ibiševića sa Herthom će u narednom periodu ugovor produžiti i iskusni Salomon Kalou. 

Napadaču iz Obale Slonovače narednog ljeta ističe ugovor sa Herthom, a obzirom da u posljednje vrijeme igra sve bolje, za očekivati je da će između dvije strane ubrzo biti postignut dogovor po pitanju produženja saradnje. 

"U januaru bih trebao potpisati novi ugovor sa Herthom. U svakom slučaju, uvjeren sam da na visokom nivou mogu igrati još nekoliko godina, a cilj mi je da karijeru okončam u Feyenoordu", izjavio je 31-godišnji Kalou. 

Najveći dio karijere Kalou je proveo u Chelseaju s kojim je osvojio prvenstvo i Ligu prvaka, a još je bio član Feyenoorda, Lillea, Excelsiora i ASEC Mimosasa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi