Kamenovan autobus sa fudbalerima Espanyola
Foto: marca.com

Na putu prema stadionu San Mames

Kamenovan autobus sa fudbalerima Espanyola

Prema saopštenju baskijskog Ministarstva unutrašnjih poslova autobus sa fudbalerima Espanyola kamenovan je na putu od hotela ka stadionu San Mames na prvu polufinalnu utakmicu Kupa kralja.

Kamenovanje autobusa sa fudbalerima katalonskog tima desilo se u neposrednoj blizini stadiona, a razbijena su dva stakla na vozilu koje je ipak uspjelo da dođe do stadiona.

Pored autobusa oštećena su i dva vozila koja su bila u pratnji sa autobusom, a negostoljubivost navijača Athletica osjetili su fanovi Espanyol od kojih je neko prošlo ja razbijenim nosevima, ali nisu tražili medicinsku pomoć.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.