"Kampl nije zamjena za Reusa, želimo obojicu!"

Direktor Borussije Dortmund

"Kampl nije zamjena za Reusa, želimo obojicu!"

Direktor Borussije Hans-Joachim Watzke istakao je da ipak postoji šansa da klub zadrži Marca Reusa.

"Vjerujem da postoji šansa da ga zadržimo u klubu. Žele ga evropski velikani ali i mi se nešto pitamo", započeo je direktor Borussije temu 'Reus' i dodao:

"Kevin Kampl nije doveden iz Salzburga da zamijeni Reusal. Takvi navodi me ne zanimaju jer u njima nema istine. Volio bih ih obojicu vidjeti istovremeno na terenu".

Direktor Borussije je također naglasio da Uprava kluba itekako vjeruje Kloppu i da niko ne pomišlja na promjene.

"Ako nešto funkcioniše dobro šest godina, nema smisla ništa mijenjati. Niko od nas ne sumnja u Jurgena Kloppa", rekao je za kraj Watzke.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.