Kane: Atmosfera na Wembleyu je bila sjajna
Foto: EPA

Kane postigao dva gola protiv Dortmunda

Kane: Atmosfera na Wembleyu je bila sjajna

S. Bošković

Tottenham je večeras u prvoj utakmici Lige prvaka grupe H bio bolji od Borussije Dortmund s rezultatom 3:1, a dvostruki strijelac je bio Harry Kane. 

Sjajni napadač donio je Spursima pobjedu na otvaranju nove sezone Lige prvaka i to na Wembleyu gdje tim iz Londona igra dosta loše, pogotovo utakmice evropskih takmičenja. 

"Ovo je velika pobjeda. Moramo na Wembleyu iskoristiti ovu atmosferu. Prošle sezone loše smo igrali ovdje, ali se nadam da ćemo ove sezone igrati svaku utakmici kao večeras", istakao je Kane, pa je još dodao: 

"U Ligi prvaka morate igrati pametno. Na velikom terenu ne možete igrati presing. Iskoristili smo prilike iz kontra napada i otvoreni prostor koji smo stvarali". 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ekipa Mauricija Pochettina dijeli prvo mjestu u grupi H s Real Madridom, koji je večeras bio bolji od Apoela rezultatom 3:0. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi