Kane: Hvala Conteu na lijepim riječima

Oglasio se i napadač Tottenhama

Kane: Hvala Conteu na lijepim riječima

Menadžer Chelseaja Antonio Conte nedavno je nazvao Harryja Kanea najboljim napadačem u Premier ligi.

Conte je rekao da je Kane jedan od najboljih napadača na svijetu i da bi izabrao baš njega kada bi mogao birati jednog napadača za Chelsea.

"Za mene, Kane je jedan od najboljih napadača na svijetu. Kada bih mogao da izaberem jednog napadača da ga kupim, to bi bio on. On je kompletan fudbaler. Ako mene pitate, njegova cijena je najmanje 100 miliona funti. Za njega sam siguran da je klasa od napadača i sigurno vrijedi taj novac", rekao je tada Conte.

Ove riječi su prijale Harryju Kaneu, koji se javno zahvalio menadžeru Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Hvala Conteu na lijepim riječima. Iskreno, drago mi je to čuti", rekao je Kane, koji je dodao da je trenutno u potpunosti fokusiran na početak nove sezone i da ga ipak najviše zanima šta će reći njegov trener Mauricio Pochettino.

Harry Kane (23) je dvije sezone uzastopno bio prvi strijelac Premier lige i na dobrom je putu da možda u budućnosti postane najbolji strijelac engleskog prvenstva u historiji. Naravno, pod uvjetom da ne ode u neki klub van Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi