Kane postavio uslov Real Madridu

Stiže na Bernabeu?

Kane postavio uslov Real Madridu

E. Čaušević

Real Madrid sutra na Santiago Bernabeu igra protiv Tottenhama koji će predvoditi sjajni napadač Harry Kane.

Ovaj 24-godišnji napadač je svojim igrama u dresu londonskog kluba oduševio ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu i svi se pitaju kada će se odlučiti na promjenu sredine. Kane je i ovog ljeta bio na meti mnogih klubova, no očito je da još uvijek nije spreman za veliki iskorak u svojoj karijeri.

Međutim, engleski mediji su sigurni da će Kane na kraju ove sezone spakovati kofere i napustiti Tottenham. Naravno, mnogi evropski velikani bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima, a čini se da je već sada najveći interes pokazao Real Madrid. 

Kako piše The Sun ni Kane ne bi imao ništa protiv prelaska u kraljevski klub, ali pod jednim uslovom. Navodno, Kane je poručio Florentinu Perezu da će doći na Bernabeu, ali samo ako Real prije toga proda Karima Benzemu koji bi bio njegova najveća konkurencija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S obzirom da su pred ovim igračem najbolje godine uopšte ne bi bilo iznenađenje da Kraljevi odluče pustiti Benzemu kako bi Kane postao nova zvijezda aktuelnog prvaka Evrope.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti