Kane priznao da je slučajno postigao eurogol
Foto: EPA

Sjajni napadač postigao dva gola u pobjedi Tottenhama

Kane priznao da je slučajno postigao eurogol

Tottenham je jučer gostovao na Goodison Parku i slavio ubjedljivu pobjedu nad Evertonom rezultatom 0:3. 

Harry Kane je u 28. minuti postigao svoj prvi gol u ovoj sezoni Premier lige i donio Tottenhamu prednost od 0:1. Isti igrač je pogodio i za konačnih 0:3 u 46. minuti, ali je njegov prvi gol obilježio utakmicu.

Englez je postigao zaista spektakularan gol iz kosa s velike udaljenosti, a jedina dilema je bila da li je on, zapravo, želio ubaciti ili šutirati.

Ubrzo je Kane riješio ovu dilemu i priznao da je gol postigao slučajno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nisam želio šutati. Mislim da to svi znaju, mislim da se može vidjeti da je to bilo ubacivanje. Imao sam sreće, ali nekada vam je upravo to potrebno", izjavio je nakon utakmice sjajni golgeter Pijetlova.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi