Kane sretan što je briljirao pred Crnom mambom
Foto: Twitter

Kobe Bryant gledao susret Tottenhama i Liverpoola

Kane sretan što je briljirao pred Crnom mambom

Tottenham je jučer na Wembleyju slavio ubjedljivu pobjedu nad Liverpoolom rezultatom 4:1, a sjajan je ponovo bio napadač Spursa Harry Kane, koji je postigao dva gola.

Veliki broj poznatih osoba je jučer sa tribina Wembleyja pratio derbi 9. kola Premier lige. Među gledateljima je bio i legendarni Diego Mardona, međutim napadač Tottenhama Harry Kane je bio izuzetno uzbuđen što je nastup njegovog tima pratio i jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant.

Bryant, koji je sa Lakersima osvojio pet titula prvaka NBA lige, je imao šta vidjeti na Wembleyju. Poznato je da je Kobe veliki ljubitelj fudbala, a jučer je sigurno uživao u partiji Tottenhama i Harryja Kanea.

Kane je nakon utakmice poručio da mu je bila velika čast upoznati Bryanta, te da bi volio imati priliku naučiti nešto od jednog od najvećih svih vremena.

"On je jedan od najboljih na svijetu. Bio je tu, tako da je bilo odlično pružiti ovakvu partiju pred njim... Bilo bi sjajno čuti njegova razmišljanja", poručio je sjajni napadač Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I trener Spursa Mauricio Pochettino je bio zadovoljan što su fudbaleri Tottenhama pružili sjajnu partiju pred njegovim bivšim saigračem, Diegom Maradonom, i nekadašnjim košarkašem Lakersa.

"Veoma sam sretan zbog naših navijača. Odigrati tako pred Diegom Mardonom i Kobejem Bryantom...bio je ovo fantastičan dan za nas", poručio je Pochettino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije